Volg ons op:  

 

Volg ons op: 
 

Onze kernwaarden zijn

  • Professioneel
  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Servicegericht
 

Je kunt bij ons terecht voor

Officemanagement

Een professioneel aanspreekpunt waar je op kunt vertrouwen: voor alle ingaande en uitgaande communicatie van je vereniging kun je bij ons terecht. Al je mails worden op de juiste manier afgehandeld. Telefoontjes doorgezet waar nodig.

Bij alle activiteiten kun je rekenen op zorgvuldige administratieve en organisatorische ondersteuning: van de Algemene ledenvergadering, landelijke evenementen tot (online) bijeenkomsten in de regio.

 

Ledenbeheer

Geen kopzorgen meer over de jaarlijkse contributie inning en met een gerust hart de ledenadministratie uit handen geven? Wij zorgen voor een geactualiseerd ledenbestand. We denken met je mee in oplossingen als je gericht een bepaalde doelgroep wil benaderen of andere wensen hebt.

 

Communicatie

Een goede communicatiestrategie helpt om je doelen te bereiken: samen maken we een plan hoe je je vereniging op de kaart zet en op welke manier we dit realiseren.

Als je eenmaal weet welke richting je op wil, weet je ook welke communicatiekanalen je wil inzetten.

Een (online) magazine, nieuwsbrief, blog, contentkalender voor je social media: we verzorgen dit op maat. Natuurlijk wil je je vereniging presenteren: we ontwikkelen flyers, posters, banners en ander materiaal om bijvoorbeeld leden en vrijwilligers te werven.

 

Fondsenwerving en projectmanagement
Vragen vanuit de doelgroep vertalen wij in mooie projecten. Zo wijzen we je de weg in het land van fondsen en subsidiegevers. Een zorgvuldige projectaanvraag vergroot je kansen op het toekennen van je project. Die deskundigheid hebben wij in huis.

Projectmanagement is een vak apart: binnen de gestelde termijn en budget je doelen behalen vraagt om de juiste keuzes maken, bijsturen waar nodig en met deskundige partijen in zee gaan. De projectmanagers van Het Landelijk Bureau beschikken over veel ervaring en een groot netwerk om projecten te laten schitteren.

 

Coördineren vrijwilligerswerk
Vrijwilligers vormen het hart van elke vereniging: volwassenen met een fysieke beperking of ouders  van een kind met een beperking hebben een schat aan ervaringsdeskundigheid in huis die zij inzetten voor hun vereniging.

De vrijwilligerscoördinator weet hoe je precies die ene vrijwilliger werft en heeft oog voor ieders talenten. Deze professional zet de lijnen uit voor een krachtig vrijwilligersbeleid waarmee je je vereniging toekomstbestendig maakt. Daarnaast organiseren vrijwilligers onder leiding van de vrijwilligerscoördinator landelijke en regionale (online) lotgenotenbijeenkomsten.

 

Financiële administratie

We verzorgen de gehele boekhouding, btw-aangiften, begroting, jaarrekeningen voor iedere vereniging. Daarnaast maken we een maandelijkse rapportage met een duidelijke prognose voor het lopende jaar zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ons boekhoudsysteem is gekoppeld aan het ledenbestand waardoor we alles in een hand houden.

 

Salarisadministratie

We verzorgen de volledige salarisadministratie voor de werknemers die voor uw organisatie werken.

 

Contact

Het Landelijk Bureau
Randhoeve 221
3995 GA Houten

 

030 - 245 90 90
ofni.[antispam].@hetlandelijkbureau.nl

Het Landelijk Bureau

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die met je meedenkt en professioneel uitvoert?

Wij zijn er om jou te ontzorgen!

Van ledenadministratie, financiële administratie, vrijwilligerscoördinatie, communicatie tot het aanvragen van subsidie: wij bieden jouw patiëntenvereniging, zorg- en welzijnsorganisatie de ondersteuning die je nodig hebt.